sdfsdf 

#ferieoplevelserdualdrigglemmer

Lækker lejlighed med POOL på 210 m2 med 5 store værelser - alle med eget toilet og bad.

BELIGGENHED: Val-de-Chalvagne - 04320 Entrevaux
AFSTANDE: Nice 80 minutter, Monaco 120 minutter, Cannes 90 minutter, Gorges du Verdon 90 minutter, Entrevaux 18 min., lækker badesø 30 min.

Lejligheden, som nærmest er et hus, er den største i et mindre komplex med ialt 9 lejligheder, hvor denne lejlighed er den største og bedst beliggende. Fælles faciliteter som POOL, TENNIS og PETANQUE er GRATIS at benytte. Der er naturligvis også hurtigt og ubegrænset brug af WIFI GRATIS.

Vores lejlighed ligger ugenert i komplexet og har 2 terrasser. Den ene mod syd som har udsigt over dalen og ned til poolen. Her er sol fra morgen til ca. 17.00. Den store terasse, ca. 80 m2, er overdækket og vender mod syd vest. Her kan man nyde de sidste solstråler og der er også her man griller og spiser. Der er masser af plads til at børnene kan lege, mens der bliver lavet mad osv. 

Der er 5 dobbeltværelser, alle med plads til en ekstra madras. Derudover en mellemgang med en køjeseng til børn og stuen har en sovesofa til en voksen eller 2 børn. Lejligheden har tidligere været udlejet som B&B med en hotelgang med 4 værelser.Sengene er gode danske senge i høj kvalitet (ikke Ikea). Tremme- og weekendseng, babystole mm. i lejligheden. I 2019 er der installeret helt nyt køkken med nye hvidevarer. 

Stor stue med 50" fladskærm og DVD. TV kan med HDMI kabel afspille film fra bærbar PC. 

Køkkenet har alt hvad man behøver af udstyr incl. vaskemaskine, opvaskemaskine og 2 køleskabe.

Haven er indrettet med god plads til børn. Trampolin og gynger, også til de helt små.

Denne lejlighed skal I leje fordi:

1) Naturskønne omgivelser.
2) Plads til venner og familie
3) Alt på stedet er gratis - pool, tennis, petanque og parkering.


Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på +45 20203410 for yderligere info.

 

 

 

Back to Top